‘Kiralayacağım’ diye anahtarı aldı, daireyi kumarhaneye dönüştürdü – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. ‘Kiralayacağım’ diye anahtarı aldı, daireyi kumarhaneye...

‘Kiralayacağım’ diye anahtarı aldı, daireyi kumarhaneye dönüştürdü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2021 Pazar - 11:59Güncelleme: 9 Mayıs 2021 Pazar - 12:01
‘Kiralayacağım’ diye anahtarı aldı, daireyi kumarhaneye dönüştürdü

Denizli’de, hırsızlık şüphelisiyle girilen daire kumarhane çıktı. İçeride kumar oynarken yakalanan 10 kişiye 75 bin lira para cezası uygulandı.

112 Acil çağrı Merkezine yapılan ihbarda, Pamukkale’nin 15 Mayıs Mahallesi'nde bir binaya hırsızlık amaçlı girilmiş olabileceği bildirildi. İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, metruk binanın ışıklarının yandığını, ancak kapısının dolap ile kapatıldığını fark etti. Kontrol etmek amacıyla içeriye giren polis ekipleri gördükleri karşısında şaşkına döndü. İçeride 10 kişi kumar oynarken yakalanırken, bina sahibinin kiralamak isteyen bir kişiye anahtar verdiği, ancak kumarhaneye döndüğünden haberi olmadığı ortaya çıktı.

 

“AÇ MI KALAYIM” DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerin gelmesiyle başlatılan işlemler sırasında söz konusu yeri işletenin kendisi olduğunu söyleyen Deniz V., "Burada kumar mı oynatıyorsunuz?" sorusuna “Ben daha kumar oynatmadım. İki gün sonra kumar oynatacağım, buradayım. Buraya tadilat yaptım, ben açtım” karşılığını verdi.

Polis ekiplerinin "Senin burada olduğundan bina sahibinin haberi yok, senden şikayetçi" demesi üzerine kadın, “Sizden korktuğu için benden şikayetçi” diyerek görevlileri çileden çıkardı.

Deniz V., polis ekiplerine mukavemet, kumar oynatma ve uyuşturucu madde kullanma gibi nedenlerden gözaltına alındı.

75 BİN LİRA CEZA YAZILDI

Bu arada, içeride bulunan 10 kişiye kumar oynamak, sosyal mesafe kuralına uymamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden toplamda 75 bin lira ceza işlemi uygulandı.

Bina sahibi de kendisini “Kumar oynatacağından haberim yoktu. Daireyi kiralamak için bakacaktı. Anahtarı verdim, elektrik ve su aboneliğini açtırarak kumar oynatmış, şikayetçiyim” diyerek savundu.

DENİZLİ (İHA)