İşyeri açan oğluna sinirlendi, arkadaşının kafasında şişe kırdı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İşyeri açan oğluna sinirlendi, arkadaşının kafasında...

İşyeri açan oğluna sinirlendi, arkadaşının kafasında şişe kırdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Nisan 2021 Cuma - 13:27Güncelleme: 16 Nisan 2021 Cuma - 16:20
İşyeri açan oğluna sinirlendi, arkadaşının kafasında şişe kırdı

Denizli’de kızının işlettiği tekel bayisine yakın bir noktada oğlunun kendi işyerini açmasına sinirlenen baba, bir kişiyi darp ederek kafasında alkol şişesi kırdı.

Kız kardeşinin tekel bayisine 50 metre mesafede kendi işyeri açan Yılmaz Çalış, 6 aylık süreçte 4 elemanının, babası Mehmet Çalış tarafından darp edildiğini belirtti. Babasının elemanlarını ‘Burada çalışmayacaksınız’ diyerek tehdit ettiğini söyleyen Çalış, yakın bir noktada iş yeri açtığı için düşman olduklarını ifade etti. Olaylar sebebiyle yanında çalışacak eleman bulamayan Çalış, kolundan ameliyat olunca kendisine yardım etmesi için arkadaşı Mesut Kaya’dan yardım istedi.

ALKOL ŞİŞESİNİ KAFASINDA PARÇALADI
Oğlu Yılmaz Çalış’ın hastaneye gittiği sırada işyerine gelen baba Mehmet Çalış, dolaba alkol şişeleri dizen Mesut Kaya’yı darp etmeye başladı. Öfkesini kontrol edemeyen Çalış daha sonra alkol şişesini Kaya’nın kafasına vurarak parçaladı.

“CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK”
Açtığı işyeri nedeniyle babası kız kardeşiyle aralarının bozulduğunu ifade eden Yılmaz Çalış, “Kardeşim Özlem Çalış’ın işyerine yaklaşık 50 metre mesafe var. Bundan dolayı bize düşman oldular. 3 gün önce ameliyat oldum. Kolumu kullanamadığım için bir arkadaşımdan ricada bulundum. ‘Birkaç gün dükkanıma bakar mısın?’ dedim. Arkadaşım da kabul etti. Bugünde babam dükkanıma gelip arkadaşımı dövüyor. Üzerine yetmezmiş gibi kafasında alkol şişesi kırıyor. Bir düşmanlığımız yok ama yakın bir noktada dükkan açtığımız için sıkıntılıyız. Can güvenliğimiz yok. Ne olacak bilmiyoruz. Babam olduğu için bir şeyde diyemiyorum” dedi.

DENİZLİ (İHA)