Yaralı, sırtına saplanan bıçakla kaçtı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Yaralı, sırtına saplanan bıçakla kaçtı

Yaralı, sırtına saplanan bıçakla kaçtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ekim 2021 Cuma - 13:37Güncelleme: 1 Ekim 2021 Cuma - 13:43
Yaralı, sırtına saplanan bıçakla kaçtı

Denizli’de, iki arkadaşın bıçaklı kavga görüntüleri kan dondurdu. Tartıştığı arkadaşına fırlattığı bıçak isabet etmeyince yerden alıp sırtına sapladı. Canını kurtarmak için sırtına saplanan bıçakla sokağa fırlayan gencin yere düşüp yardım istediği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Pamukkale ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu S.C.A., yine yabancı uyruklu arkadaşı K.L.B. ile evinde buluşarak sohbet etmeye başladı. Kısa süre sonra ikili arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. K.L.B., tartışmanın giderek büyümesiyle evden ayrılmak istedi.

Kapı önüne çıktığında, ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve S.C.A., elindeki bıçağı K.L.B.’ye fırlattı. İsabet etmemesi üzerine arkasından koşup, yerden aldığı bıçağı sırtına sapladı. Sırtındaki bıçakla sokağa çıkıp yere düşen K.L.B.’ye yardım istedi. Görenlerin 112 Çağrı Merkezine bilgi vermesiyle olay yerine sağlımk ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından sırtındaki bıçak ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan K.L.B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay sonrası kaçan S.C.A. ise her yerde aranıyor.

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan, olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Evinden çıkan arkadaşını tartışma sonucu koridorun sonuna kadar kovalayan S.C.A.’nın elindeki bıçağı K.L.B.’ye doğru fırlattığı ve devamında yaralının sırtında bıçakla kaçtığı anlar kameralar tarafından kaydedildi..

DENİZLİ (İHA)