Baraj gölünde aranan kişi otogarda bulundu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Baraj gölünde aranan kişi otogarda bulundu

Baraj gölünde aranan kişi otogarda bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2021 Salı - 17:27Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe - 21:54
Baraj gölünde aranan kişi otogarda bulundu

Denizli’de, sosyal medya hesabından “herkes kaderini yaşar” paylaşımını yapmasının ardından baraj gölü kıyısına kıyafet ve eşyaları bırakıp ortadan kaybolan Bayram Özdem dalgıçlar tarafından suda aranırken, onun minibüse binip kent merkezine doğru gittiği öne sürüldü. Özdem, bir süre sonra otogarda bulundu

Pamukkale ilçesinin Karakurt Mahallesi’ndeki Gökpınar Baraj Gölü’ne giden Bayram Özdem’in sosyal medyadan “herkes kaderini yaşar” paylaşımı yapmasıyla paniğe kapılan aile üyeleri, cep telefonundan ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezini aramıştı.

Baraj gölüne polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, bölgede kıyafet ve eşyalarının bulunması üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görevli dalgıçlar suda kayıp kişiyi arama çalışma başlatmıştı.

Bölgede çalışmalar yapılırken gelen bir bilgi rahat nefes alınmasını sağladı. İddiaya göre, elbiselerinin bir bölümünü çıkardıktan sonra baraj kenarından yürüyerek mahallede bulunan bir kahvehaneye giden Özdem’in çay içtiği, daha sonra da Karakurt-Bayramyeri hattına sefer yapan bir minibüse bindiği bildirildi.

OTOGARDA BULUNDU

Polis ekiplerinin güvenlik kamerası kayıtlarında yaptığı incelemede gittiği yön belirlenen Özdem, otogarda bulundu. İfadesine başvurulan Özdem'in canı sıkıldığı için kayıp numarası yaptığını, eşyalarını gölün kenarına bırakıp karşıya yürüyerek kahvehanede çalışmaları izlediğini, daha sonra da minibüsle garaja gittiğini söylediği öğrenildi.

Gölde arama kurtarma faaliyetine katılan ekipler, Özdem'in bulunduğu haberi üzerine çalışmayı sonlandırdı.

DENİZLİ (İHA/AA)