Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi

Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2020 Cumartesi - 19:51Güncelleme: 9 Mayıs 2020 Cumartesi - 20:04
Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi

Denizli’nin Çivril ilçesinde babası tarafından boşanma davasında annesinin tarafını tutup kendi aleyhine tanıklık yaptığı için babası tarafından tabanca ile öldürülen 21 yaşındaki genç gözyaşları ve geniş güvenlik önlemleri atında toprağa verildi. Oğlunu öldüren babanın aranması ise devam ediyor.

İlçenin Dinar karayolu Işıklı Kavşağı’nda dün meydana gelen olayda, Ünal Y., oğlunun çalıştığı kum ocağına gitmiş, konuşma bahanesiyle çağırdığı 21 yaşındaki Şahin Y.’yi tabancayla ateş ederek başından vurarak öldürmüştü.

OĞLUNU SON KEZ MORGDA GÖRDÜ

Anne Selma T., eşi tarafından katledilen oğlunu son kez polis eşliğinde gittiği Çivril Devlet Hastanesi Morgunda gördü. Gözyaşları döküp, ağıtlar yakan acılı anneyi sakinleştirmek için yakınları uzun süre uğraştı.

CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada, Şahin Y.’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Kızılcasöğüt Mahallesi'ne getirilen cenaze, ikindi vakti toprağa verildi. Cenazede 5 polis ve 1 jandarma ekibi yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşın geniş güvenlik önlemleri aldı.

OĞLUNU BOŞANMA DAVASINDA TANIKLIK ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

İşlediği cinayet sonrası kaçan Ünal Y., her yerde aranıyor. Güvenlik güçleri, evlat katili babayı yakalamak için her yerde arıyor. Ünal Y.’nın oğlunu, eşiyle boşanma davasında aleyhine tanıklık ettiği için öldürdüğü öne sürüldü.

DENİZLİ (İHA)