Baba-oğul, yaşlı adamı kaçırıp darp etti – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Baba-oğul, yaşlı adamı kaçırıp darp etti

Baba-oğul, yaşlı adamı kaçırıp darp etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2020 Pazartesi - 17:40Güncelleme: 15 Haziran 2020 Pazartesi - 17:40
Baba-oğul, yaşlı adamı kaçırıp darp etti

Denizli’nin Beyağaç ilçesinde, yaşlı adamı evinden kaçırıp darp eden baba-oğul yakalandı. Baba-oğulun olay öncesinde, kaçırılan adamın kardeşinin evinde çay içme bahanesiyle keşif yaptıkları ortaya çıktı.

Olay, ilçenin Kızılcaöz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, baba M.D. ile oğlu T.D., aralarında alacak verecek meselesi olan 66 yaşındaki Ali G.’yi gece evinden kaçırdı. Ardından olayı gören Ali G.’nin kardeşleri ve komşuları jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Ali G.’yi yanlarındaki bulunan tüfeğin dipçiği ile feci şekilde darp eden baba ve oğlun içinde bulunduğu aracı, Beyağaç-Muğla karayolunda durdurdu. Şahıslar gözaltına alınırken, Ali G. ise olay yerine çağrılan ambulans ile Kale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan jandarmadaki işlemlerinin ardından Muğla Adliyesine sevk edilen baba-oğulun, Ali G.’yi kaçırmadan önce kardeşi N.G.’nin evine gelerek çay içip keşif yaptıkları da ortaya çıktı.

Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbeler sonucu yaralanan Ali G., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

DENİZLİ (İHA)