Kaza yerine gitti, darp edildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kaza yerine gitti, darp edildi

Kaza yerine gitti, darp edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Kasım 2022 Cuma - 14:49Güncelleme: 18 Kasım 2022 Cuma - 14:52
Kaza yerine gitti, darp edildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, trafik kazası geçiren yakınına hukuki yardımda bulunmak üzere giden stajyer avukat, darp nedeniyle yaralandı. Olayla ilgili Denizli Barosu da suç duyurusunda bulundu.

Bir yakınının Bahçelievler Mahallesi’nde trafik kazası geçirdiği bilgisini alan stajyer avukat F.K., hukuki yardımda bulunmak üzere olay yerine gitti. İddiaya göre, önce sözlü saldırıya uğrayan genç avukat, ardından darp edildi.

BARODAN SUÇ DUYURUSU

Olayın ardından Denizli Barosu tarafından Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

DENİZLİ BAROSU GENÇLİK MECLİSİNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan, olayla ilgili Denizli Barosu Gençlik Meclisinden bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

“Baromuza kayıtlı stj. av F.K. 16.11.2022 tarihinde yakının yaşadığı olaya ilişkin hukuki yardımda bulunmak amacıyla gitmiş olduğu yerde sözle ve fiziksel saldırıya uğrayarak ağır şekilde yaralanmıştır.

Bu açıklamayı genç bir meslektaşımızın kaybı açıklaması olmaktan çıkaran tek şey meslektaşımızın şansıdır. Yaşanılan vahim olayda meslektaşımız hayati tehlike içinde olmasına karşın saldırganlar serbest bırakılmıştır.

Denizli Barosu Gençlik Meclisi tarafından yaşanılan olayın takipçisi olacağımızı bildiririz. Genç meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederken menfur saldırıyı kınadığımızı, faillerin en kısa sürede cezalandırılması adına meslektaşımızın yanında olduğumuzu ve sürecin baromuz ile birlikte takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuyuruz.”