Denizli’de ATM’ye kart kopyalama cihazı – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’de ATM’ye kart kopyalama cihazı

Denizli’de ATM’ye kart kopyalama cihazı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2017 Salı - 17:27Güncelleme: 4 Temmuz 2017 Salı - 17:27
Denizli’de ATM’ye kart kopyalama cihazı

Pamukkale’nin Yunus Emre Mahallesi’nde, bir bankanın ATM’sine kart bilgilerini kopyalama aparatı yerleştiren 2 kişi, polisin takibiyle yakalandı. Kaçarken attıkları aparat ise çöp koytenerının altında bulundu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri, bankaların ATM/BTM’lerine yönelik kart kopyalama aparatı takarak, binlerce kişinin hesabına göz dikenlere göz açtırmadı. Yunus Emre Mahallesi Antalya karayolu üzerinde bulunan Yapı Kredi Bankası ATM cihazına kart kopyalama aparatı yerleştirildiği bildirildi. Banka şubesine giden polis ekibi, Z.B. ve N.E. isimli iki şüpheliyi yakaladı. Bu kişilerin polis ekibinden kaçarken attıkları kopyalama aparatı ise çöp konteynerının altında bulundu.

Haberin DevamıReklam




Bu kişilerin evlerinde yapılan aramada, 2 dizüstü bilgisayar, kart kopyalama aparatı, görüntü kaydetme düzeneği, 2 şarj aparatı, 2 lehim makinesi, 1 lehim teli, 2 maket bıçağı, 1 tornovida seti ve 1 tornavida, bir top çift taraflı bant, kargo teslim fişi, cüzdan içerisinde değersiz evraklar ve çeşitli bankalara ait 14 kart, 2 ön korumalı şapka ve 1 cep telefonu bulundu.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen Z.B. ve N.E., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.