Zehir taciri ve sokak satıcılarına operasyon – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Zehir taciri ve sokak satıcılarına operasyon

Zehir taciri ve sokak satıcılarına operasyon

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ocak 2024 Cuma - 08:39Güncelleme: 12 Ocak 2024 Cuma - 23:12
Zehir taciri ve sokak satıcılarına operasyon

Denizli ile birlikte 45 ilde düzenlenen "Narkogüç-45" operasyonunda, yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 305 kişi yakalandı.

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik olarak Denizli ile birlikte İzmir, Ankara, Adana, Hatay, Sakarya, Gaziantep, Osmaniye, Tokat, Konya, Antalya, Bitlis, Bursa, Malatya, Muğla, Balıkesir, Van, Kocaeli, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kırklareli, Samsun, Kars, Elazığ, Aydın, Kayseri, Trabzon, Kırıkkale, Diyarbakır, Mersin, Düzce, Mardin, Kahramanmaraş, İstanbul, Çorum, Karaman, Bilecik, Kırşehir, Erzurum, Isparta, Kilis, Bolu, Sivas ve Yozgat’ta “Narkogüç-45” operasyonu düzenlendi.

Haberin DevamıReklam




Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 661 kilogram uyuşturucu madde ve 417 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 305 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar” açıklamasını yaptı.