Silahlı saldırıda yaralananların isimleri belli oldu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Silahlı saldırıda yaralananların isimleri belli oldu

Silahlı saldırıda yaralananların isimleri belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2024 Cuma - 20:25Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma - 20:44
Silahlı saldırıda yaralananların isimleri belli oldu

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinin bahçesindeki kafeteryada düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan 7 kişinin kimlikleri belli oldu. Denizli Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı.

• TIKLAYIN | Hastane kafeteryasına silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı

• TIKLAYIN | Silahlı saldırı sonrası hastane kafeteryasında yaşanan panik anlarından görüntü

• TIKLAYIN | Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ziyaretçilere kapatıldı

Pamukkale ilçesindeki hastanenin bahçesinde bulunan kafeteryada oturanlara henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi tabancayla ateş açmış, olayda 2’si ağır 7 kişi yaralanmıştı.

YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Silahlı saldırıda yaralananların Kemal Ş, Ahmet K, Ahmet Can Y, Şefikcan U, Gökhan İ, İsmail Ö. ve Hasan Hüseyin Ç, olduğu, hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASINA ÇALIŞILIYOR

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırı sonrası yaya olarak kaçtıkları belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde 15 boş kovan bulundu.

Öte yandan, yaralıların hastanede tedavi gören yakınlarını ziyarete geldikleri öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili olarak Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Pamukkale Üniversitesi Hastane bahçesindeki kafeterya kısmında, ilimizde faaliyet gösteren bir eğlence mekanının sahibi ve yanında bulunan şahıslar hasta ziyareti için kafeteryada bulunduğu esnada kimliği belirsiz 2 kişi tarafından rastgele tabanca ile ateş açılması sonucu bahse konu işletme sahibi ve yanındaki 6 kişi yaralanmış olup, yaralıların tedavileri PAÜ Hastanesinde yapılmaktadır."

DENİZLİ (AA)