Kullanılmayan yatak yangına sebep oldu, mahsur kalan aileyi itfaiye kurtardı – D20Haber
29.06.2024, Cumartesi
22 °C / 36 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kullanılmayan yatak yangına sebep oldu, mahsur...

Kullanılmayan yatak yangına sebep oldu, mahsur kalan aileyi itfaiye kurtardı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Haziran 2024 Çarşamba - 10:50Güncelleme: 5 Haziran 2024 Çarşamba - 10:50
Kullanılmayan yatak yangına sebep oldu, mahsur kalan aileyi itfaiye kurtardı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, iki katlı binada yangın çıktı. Tahta kapının yanması sebebiyle dışarı çıkmayan aile üyeleri, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Yangın, ilçenin Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. 2 katlı binanın ikinci katında yer alan dairede yangın çıktı. Dairedeki tahta kapının da tutuşması nedeniyle alevlerin arasında kalan aile dışarı çıkmazken, oaly yerine sevk edilen itfaiye ekipleri zamanla yarıştı.

İtfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale ederken diğer yandan da mahsur kalan aileyi kurtarabilmek çaba sarf etti. Dumandan boğulmak üzere olan 1’i yaşlı ve 1’i çocuk olmak üzere 4 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Aile fertleri, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Haberin DevamıReklam




Yangının kontrol altına alınmasının ardından harabeye dönen evde yapılan incelemede, yangının çıkış nedeninin duvara yaslandırılan yatak olduğu tespit edildi. Kullanılmadığı için dairenin giriş kapısına bırakılan yatağın, duvardaki lambayla bir süre temas etmesi sonucu tutuştuğu, yatağın ardından ayakkabılığın ve sonrasında ise tahta kapının yanmaya başladığı belirlendi.

DENİZLİ (İHA)