Kadın balkona çıkıp soyundu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kadın balkona çıkıp soyundu

Kadın balkona çıkıp soyundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ekim 2023 Perşembe - 13:24Güncelleme: 12 Ekim 2023 Perşembe - 13:40
Kadın balkona çıkıp soyundu

Denizli’nin Çivril ilçesinde, girdiği işhanının balkonuna çıkan kadın soyunup eline geçirdiği eşyaları aşağıya attı. Aynı kadının dün de caddede araçların önüne yatıp sürücülere zor anlar yaşattığı bildirildi.

İlçenin Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Bir iş hanının balkonuna çıkan Y.S., bir anda soyunmaya başladı. Kıyafetlerinin bir bölümünü çıkaran kadın, bu arada eline ne geçtiyse yayaların ve araçların üzerine fırlattı.

Bağırıp küfür eden kadınla ilgili ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri ortalığı birbirine katan kadını bulunduğu yerden güçlükle aşağıya indirdi.

Y.S. olay yerine çağrılan ambulansa alınarak, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Dün de caddeye çıkıp araçların arasına dalan, seyir halindeki araçların önüne geçmeye çalışan, bazı araçları durdurup önüne yatan Y.S., sürücülere zor anlar yaşattı.

Öte yandan, Çivril’de 2 gündür polis ekiplerine zor anlar yaşatan Y.S.'nin geçtiğimiz yıl da İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar girişiminde bulunduğu ve olayın ardından bir süre hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)