Önce ev, ardından simit fırını kurşunlandı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Önce ev, ardından simit fırını kurşunlandı

Önce ev, ardından simit fırını kurşunlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ekim 2023 Cumartesi - 09:19Güncelleme: 7 Ekim 2023 Cumartesi - 09:19
Önce ev, ardından simit fırını kurşunlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde faaliyet gösteren bir simit fırını kurşunlandı. Olayın önceki gün bir evin kurşunlanması olayıyla bağlantılığı olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

• TIKLAYIN | Kavga ettikleri kişiyi bulamayınca evini kurşunladılar

Merkezefendi’nin Sevindik Mahallesi’nde iki grup arasındaki tartışmanın ardından önceki gün bir ev kurşulandı. Sekiz el ateş açılmasının ardından saldırıyı gerçekleştirenler olay yerinden kaçtı.

Bu olayın ardından dün akşam Pamukkale’nin Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kurşunlama olayı daha yaşandı. İddiaya göre, saat 21.50 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce simit fırınına doğru 3 el ateş açıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kurşunlanan evden parmak izi ve boş kovanlar, olay yeri inceleme ekibi tarafından alındı. Saldırganların yakalanması için ekipler, geniş çaplı çalışma başlattı.

NE OLMUŞTU?

Sevindik Mahallesi'nde çıkan olayda, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmış, kısa süren arbede vatandaşların araya girmesiye sona ermiş ve gruplar dağılmış, ancak öfkesi dinmeyen grup tartışma yaşadıkları kişileri bulmak için kahvehaneye gitmiş, göremeyince ellerindeki silahlar ile tartıştıkları kişinin evine 8 el ateş etmişti.