Denizli’nin Çivril ilçesinde, odun kesmek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan yaşlı adam, ormanlık alanda oğlu ve gelini tarafından ölü bulundu.
Olay, ilçeye bağlı İğdir Mahallesi’nde meydana geldi. 78 yaşındaki Ahmet Bayram, odun kesmek için evine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki ormanlık alana gitti.
Bayram’ın akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine oğlu ve gelini aramaya başladı. Gece boyu ormanlık alanda Bayram’ı arayan oğlu ve gelini, sabah saatlerine doğru yaşlı adamı hareketsiz halde buldu.
İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde yaşlı adamın yaşamını yitirdiğini belirlendi. Bayram’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.
Yaşlı adamın kesin ölüm nedeni otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DENİZLİ (İHA)