Boşandığı eşini öldüren zanlı cinayeti anlattı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Boşandığı eşini öldüren zanlı cinayeti anlattı

Boşandığı eşini öldüren zanlı cinayeti anlattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Şubat 2024 Cuma - 19:30Güncelleme: 10 Şubat 2024 Cumartesi - 08:04
Boşandığı eşini öldüren zanlı cinayeti anlattı

Boşandığı eşinin kaldığı odayı basan ve 28 yaşındaki Özlem Şımarık’ı tüfekle vurup, ardından bıçaklayan katil zanlısı, işlediği hunharca cinayeti ayrıntılarıyla anlattı. Cinayet kurbanı genç kadının cenazesi ise Denizli’nin Baklan ilçesinde toprağa verildi.

İşlediği cinayetin ardından kaçan ve Çameli ilçesindeki bir dağ evinde yakalanarak gözaltına alınan 45 yaşındaki T.Y., polisteki ifadesinde cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. Katil zanlısı T.Y.’nin, boşandığı Özlem Şımarık’ın eğlence kulübünde çalışmasını ve açık kıyafetler giymesini istemediğini, bu yüzden defalarca onu uyardığını ama eski eşinin kendisini dinlemediği için kıskançlık duyduğundan dolayı bu olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Zanlının, olay günü yanında getirdiği av tüfeği ile otele girdiğini, eski eşinin kaldığı odanın numarasını öğrendikten sonra kilitli olan kapıyı ateş ederek açtığını, ardından Özlem Şımarık’a direkt ateş ettiğini, birçok yerinden bıçaklayıp olay yerinden kaçtığını söylediği kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından T.Y. ile cinayet sonrası olay yerinden kaçmasına yardım ve yataklık ettiği bildirilen 7 şüpheli, Gölhisar Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

T.Y. ve olayda kendisine yardım ettiği öne sürülen şüphelilerden 6’sı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şüpheli ise adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

CENAZE BAKLAN’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Boşandığı eşi tarafından hunharca öldürülen Özlem Şımarık’ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin sonrasında ailesi tarafından teslim alınarak Denizli’ye getirildi. Genç kadının cenazesi, Baklan’ın Dağal Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

NE OLMUŞTU?

Burdur’un Çavdır ilçesinde, 2 çocuk annesi Özlem Şımarık, kaldığı otel odasında eski eşi T.Y. tarafından av tüfeğiyle vurulmuş, sonra da bıçaklanmış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.