Balkonda asılı giysileri çaldı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Balkonda asılı giysileri çaldı

Balkonda asılı giysileri çaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2024 Cuma - 12:09Güncelleme: 19 Nisan 2024 Cuma - 12:15
Balkonda asılı giysileri çaldı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir evin balkonunda asılı olan giysileri gözüne kestiren hırsız, beğendiği abiyeleri alıp kayıplara karıştı.

Olay, ilçenin Aktepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fatma Akkeçeli yıkadığı çamaşırlarını kuruması için gece çamaşır teline astı. Akkeçeli’nin çamaşırları asmasından yaklaşık 3 saat sonra uyandığında bahçe kapısının açık ve çamaşır telindeki kıyafetlerin ise eksik olduğunu fark etti.

Akkeçeli, yaklaşık 10 bin TL değerindeki 8 adet abiyenin olmadığını gördü. Güvenlik kameralarını izleyen talihsiz kadın, hırsızın rahat tavırlarla çamaşırlarını seçerek aldığını gördü.

Giysileri çalınan ve şikayetçi olan Akkeçeli, “Gece kıyafetlerimi yıkayıp astım. Astıktan sonra yattık Saat 03.45'te kalktığımda bahçeye kapısının açık olduğunu fark ettim. Daha sonra tellere bakıp kıyafetlerimin seçildiğini anladım. Çok rahat ve sakince tavırlarla kıyafetleri çalıp gittiğini gördük. Seçerek alınmış. Normal kıyafetlerim dururken, sadece abiyelerim alınmış. Piyasa değeri yaklaşık 10 bin civarı. Yıllardır bu mahallede oturuyoruz. İlk defa başıma geldi. Rahatça kıyafet de seremeyeceğiz” dedi.

Bu arada, hırsızlık anı evin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Hırsızlık olayının şüphelisi sessiz ve dikkatli adımlarla bahçeye girdiği görülüyor. Daha sonra tellerdeki kıyafetlere yönelen şüpheli, 3 dakika sonra omzuna yüklendiği kıyafetlerle sakin adımlarla evden ayrılıyor.


DENİZLİ (İHA)