Araçla havaya ateş açarak ilerleyen baba-oğul yakalandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Araçla havaya ateş açarak ilerleyen baba-oğul...

Araçla havaya ateş açarak ilerleyen baba-oğul yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Kasım 2021 Pazar - 10:03Güncelleme: 28 Kasım 2021 Pazar - 10:05
Araçla havaya ateş açarak ilerleyen baba-oğul yakalandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, araç içinden havaya ateş ederek ilerleyen baba-oğul yakalandı. İçinde bulundukları araç bir iş yerine çarparken, açılan ateş sonucu mermilerden birisi bir evin penceresinden geçip tavana saplandı.

Olay, ilçenin Hacıkaplanlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İstiklal Caddesi’nde sürücü Şevket Ş. ve yolcu konumunda bulunan oğlu Selim Ş.’nin içinde bulunduğu 20 AV 200 plakalı otomobilden silahla havaya ateş açıldı.

Silah sesleri üzerine polis ekipleri aracı durdurmak için peşine takıldı. Polislerden kaçmaya devam eden sürücü, yaklaşık 4 kilometrelik kovalamaca sonucunda Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bir iş yerine çarparak durabildi.

Polis ekiplerine zor anlar yaşatan sürücü ve yanında bulunan oğlu Selim Ş., güçlükle araçtan indirildi. Hafif yaralanan Selim Ş. ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken, sürücü Şevket Ş. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

KURŞUNLAR EV VE İŞ YERİNE İSABET ETTİ

Baba ve oğlu, araçla polisten kaçtığı sırada Atatürk Caddesi’nde silahla havaya ateş açtı. Kurşunlardan biri iş yerine, bir başka kurşun da bir evin camını delip tavana isabet etti. Kurşunun isabet ettiği evde bulunan aile korku dolu anlar yaşarken, olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını gerçekleştirdi. Diğer yorgun kurşunlar polis ekipleri tarafından incelenmek üzere alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ (İHA