Anıl Alperen Yılmaz cinayeti davasında tahliye kararı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Anıl Alperen Yılmaz cinayeti davasında tahliye...

Anıl Alperen Yılmaz cinayeti davasında tahliye kararı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mart 2024 Perşembe - 11:10Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe - 11:11
Anıl Alperen Yılmaz cinayeti davasında tahliye kararı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir gencin dere yatağında öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili davada yargılama başladı. Soruşturma kapsamıdna daha önce tutuklanan iki sanıktan biri tahliye edildi.

İlçeye bağlı Korucuk Mahallesi Çürüksu Deresi’nde 18 yaşındaki Anıl Alperen Yılmaz, elleri ve ayakları bağlı halde öldürülmüş olarak bulunmuş, soruşturma kapsamında S.H. (24) ile M.H. (30) gözaltına alınmıştı.

M.H. susma hakkını kullanırken, suçunu itiraf eden S.H., Anıl Alper Yılmaz’ın iş yerlerine gelip kendilerini tehdit ederek haraç istemesi üzerine aralarında tartışma yaşandığını, bıçakla öldürdüğü Yılmaz’ı elleri, ayakları ve ağzını bağlayarak dere yatağına attıklarını söylemişti.

Cinayete ilişkin dava Denizli Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlandı. Tutuklu sanıklar, iki taraf avukatları ve yakınlarının katıldığı duruşmada sanıkların savunmaları dinlendi. Daha önceki sorgularında da suçu üstlenen S.H.’nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, ağabeyi M.H.’nin ise tutuksuz yargılanmasına hükmetti.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

DENİZLİ (İHA)