“Allah’ım sana geliyorum” diye bağıran müzik öğretmeni saatler sonra ölü bulundu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. “Allah’ım sana geliyorum” diye bağıran müzik...

“Allah’ım sana geliyorum” diye bağıran müzik öğretmeni saatler sonra ölü bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Nisan 2021 Perşembe - 01:16Güncelleme: 22 Nisan 2021 Perşembe - 01:51
“Allah’ım sana geliyorum” diye bağıran müzik öğretmeni saatler sonra ölü bulundu

Denizli'de akşam saatlerinde kendi balkonundan ezan okuduktan sonra "Allah'ım sana geliyorum" diye bağıran ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 37 yaşındaki müzik öğretmeni Erdal Taşbaş, saatler sonra bekçiler tarafından ölü bulundu.

Olay, Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece 23.00 sıralarında mahalle bekçileri devriye sırasında, bir apartmanın girişinde yerde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. İhbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibi, isminin Erdal Taşbaş olduğu öğrenilen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Taşbaş'ın olay yerine gelen annesinin feryadı yürekleri dağladı. Yapılan incelemelerin ardından Taşbaş'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesindeki Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Taşbaş'ın gece saatlerinde üst kattaki komşusundan su istediği, sonrasında ise 5. kattaki merdiven boşluğundan intihar ettiği düşünülüyor.

Müzik öğretmeni olan Erdal Taşbaş'ın, akşam 18.30 sıralarında evinin balkonundan ezan okuduğu, ardından ise "Allah'ım sana geliyorum" diye bağırdığı iddia edildi. Ayrıca Taşbaş'ın geçtiğimiz aylarda Bakırköy Akıl ve Ruh Hastalıkları Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)