Uygulama noktasından kaçan kadın sürücü 270 promil alkollü çıktı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Uygulama noktasından kaçan kadın sürücü 270...

Uygulama noktasından kaçan kadın sürücü 270 promil alkollü çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mayıs 2023 Pazartesi - 10:01Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi - 10:02
Uygulama noktasından kaçan kadın sürücü 270 promil alkollü çıktı

Denizli’de, uygulama noktasından kaçan ve polis ekiplerinin kovalamacasıyla yakalanan kadın sürücü 270 promil alkollü çıktı.

Polis ekiplerinin kentte güvenliğe yönelik denetimleri aralıksız olarak sürdürülüyor. Bunlardan birisi yunus timleri ve trafik polisi ekiplerinin katılımıyla Pamukkale’nin Kınıklı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Oluşturulan uygulama noktasında çok sayıda aracı durduran ekipler, alkol testi yapıp, araçların sorgulamasını gerçekleştirdi. Kurallara uymayan ve belgelerinde eksikler belirlenen sürücülere cezai işlem uygulandı.

KAÇAN KADIN SÜRÜCÜ YÜKSEK MİKTARDA ALKOLLÜ ÇIKTI

Bu arada uygulama noktasında dur ihtarına uymayan M.I. isimli kadın sürücü, kullandığı 20 GP 220 plakalı otomobil ile kaçmaya başladı. Yunus timleri, kovalamaca sonucu aracı Doğan Demircioğlu Caddesi’nde durdurdu.

Araçtan inen ve ağlayan kadın sürücünün yapılan testinde 2,70 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Bundan dolayı durmadığı öğrenilen kadın sürücü, neden kaçtınız sorusuna ise küfürlerle cevap verdi. Görüntülendiği için sinirlenen sürücü M.I., arkasına bakmadan ekip aracına bindi. Uygulanan cezai işlemin ardından sürücü ifadesi için karakola götürülürken, aracı da otoparka çekildi.

DENİZLİ (İHA)