Alev topuna dönen otomobilin sürücüsü yanarak can verdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Alev topuna dönen otomobilin sürücüsü yanarak...

Alev topuna dönen otomobilin sürücüsü yanarak can verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ağustos 2020 Çarşamba - 08:22Güncelleme: 12 Ağustos 2020 Çarşamba - 09:20
Alev topuna dönen otomobilin sürücüsü yanarak can verdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yoldan çıkarak boş araziye düştü. Takla atan otomobilin alev alması ile sürücü feci şekilde can verdi.

Kaza, ilçenin Pamukkale Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Uğur Özdemir 20 ABJ 311 plakalı otomobili ile seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil takla atarak boş araziye düştükten sonra alev aldı.Çevredeki vatandaşların ise yükselen alevler ve patlama riski sebebiyle yanan otomobile yanaşamadı.

 İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. itfaiye ekipleri alev topuna dönen otomobildeki yangını kontrol altına alarak söndürdü. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre, Özdemir olay yerinde feci şekilde can verdi. Ekiplerce yapılan araştırmada Özdemi’in araçta tek olduğu belirlendi.

“ADAM İÇİNDE BAĞIRIYORDU”

O anlara tanıklık eden Hamit Musa Dilek, “Biz yolda gidiyorduk. İlk başta otların yandığını düşündüm. Daha sonra baktığımda arabayı fark ettim. Adam içinde bağırıyordu. Karşı tarafta arabalar bekliyordu. ‘Neden yardım etmiyorsunuz’ dedim. Onlarda, “Ağabeyim araba yanıyor, yaklaşamıyoruz. İlk yardım etseler adamı kurtaracaklar. Adamda vefat etti” dedi.

GÖRGÜ TANIĞI AĞLADI

Aracın kaza yapıp yandığını gören ve yardıma koşan bir görgü tanığı, alevler sebebiyle aracayaklaşamadı . Otomobil içinde yanarak can veren sürücüye yardım edemeyen ve o anları kayda alan bir görgü tanığının ‘adam yanıyor’ şeklinde ağladığı anlar kameraya yansıdı.

Öte yandan, olay yerine Cumhuriyet savcısının gelmesi ve incelemelerde bulunmasının ardından Özdemir’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ (İHA)