Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca

Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2020 Çarşamba - 11:14Güncelleme: 17 Haziran 2020 Çarşamba - 11:24
Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, “film gibi olay” dedirten anlar yaşandı. Arkadaşından emanet aldığı otomobili geri götürmeyen şüpheli polisin radarına girdi. Bu arada otostopla araca binen kişi de polislerin peşine düşmesi üzerine korkulu anlar yaşadı. Kovalamacanın ardından durdurulan aracın sürücüsü ile yanında bulunan kişi gözaltına alındı.

İlginç olay, sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Ç., dün öğle saatlerinde bir arkadaşından 35 ANF 349 plakalı otomobili emanet olarak aldı. Ancak geri götürmedi. Sonrasında ise arkadaşı, polisi arayıp Mustafa Ç.’nin aracını kaçırdığını bildirerek, şikayetçi oldu.

SABAHA KARŞI KOVALAMACA

Kayıtlara alınan plaka üzerinden aranan araca İstiklal Mahallesi’nde devriye gezen polis ekibi rastladı. Ardından sürücüden durması istendi. Ancak Mustafa Ç., durmak yerine kaçmaya başlayıncasabaha karşı cadde ve sokaklarda aksiyon filmi sahnelerini aratmayan kovalamaca başladı. Çok sayıda polis ekibini peşine takan sürücü, Hacı Kaplanlar Mahallesi’nde yolu kesilerek durduruldu. Polis, Mustafa Ç., ile aracın içinde bulunan Ali D.’yi gözaltına aldı.

“SÜRÜCÜ BENİ DE KANDIRDI” İDDİASI

Araçta yakalanan Ali D., alkollü olduğu için otomobile otostop yaparak bindiğini, sürücüden kendisini evine bırakmasını rica ettiğini, olayla bir ilgisinin olmadığını söyledi. Alkollü olduğu için polise derdini güçlükle anlatan Ali D., sürücünün kendisini kandırdığını ve kovalamaca esnasında durmasını söylemesine rağmen kaçmaya devam ettiğini öne sürdü.

SÜRÜCÜYE 5 BİN TL CEZA KESİLDİ

Olayın ardından 2 şüpheli gözaltına alınarak karakola, otomobil ise çekici ile otoparka götürüldü. Bu arada, sürücü Mustafa Ç.’ye çeşitli trafik kurallarını ihlalden dolayı toplamda 5 bin TL para cezası kesildi.

DENİZLİ (İHA)