Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek gerçekleştirdiği operasyonda, 3 plastik tank içine depolanmış 3 bin 700 litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirdi. Yakalanan bir kişi hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefetten işlem yapıldı.
Bir başka operasyonda ise bin 157 kaçak eşya, 2 bin 990 makaron, bin 785 kilo kaçak kuru gıda maddesi, 50 kilo Maraş otu, 43 kilo kaçak çay, 13 litre kozmetik ürünü, 34 şişe sahte alkol, 6 litre etil alkol ve 2 ruhsatsız av tüfeği bulundu. Kaçak ürünlerle ilgili 5 kişi yakalandı.
Sarayköy ilçesinde de şüphe üzerine durdurulan araçtaki bir kişide 50 gram eroin bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.