Kendisini öldürmek isteyen kocasının hayatını kurtardı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kendisini öldürmek isteyen kocasının hayatını kurtardı

Kendisini öldürmek isteyen kocasının hayatını kurtardı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2021 Pazartesi - 16:48Güncelleme: 3 Mayıs 2021 Pazartesi - 16:58
Kendisini öldürmek isteyen kocasının hayatını kurtardı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, tartıştığı eşine tüfek doğrultan kişi, daha sonra ihntihara yeltendi. Tetiğe dokunduğu anda karısının müdahalesiyle ölümden döndü. Ancak karı-koca yaralanmaktan kurtulamadı.

Olay, ilçenin Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kahvaltı yapmak için hazırlanan Ramazan Katma ile eşi Özge Katma arasından henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eline aldığı tüfeği eşine doğrultu. Önce, “seni öldüreceğim” dedi. Ardından “kıyamam” deyip, namluyu çenesine dayadı.

Özge Katma’nın son bir hamleyle vurarak elinden almak istediği tüfek ateş aldı. Çıkan saçmalar, tüfeğin tetiğine dokunduğu öne sürülen Ramazan Katma’nın çenesine isabet ederken, eşi de yüzünden yaralandı.

Olay sonrası Ramazan Katma kanlar içinde evden çıkarak komşusundan yardım istedi. Komşusu da Denizli Devlet Hastanesine götürdü.

Bu sırada eve giren diğer komşular, Özge Katma’yı yaralı buldu ve 112 Acil Çarı Merkezine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, yaralıyı Servergazi Devlet Hastanesine kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlanırken yaralı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

DENİZLİ (İHA)