Apartta bıçaklanarak öldürüldü – D20Haber
11.05.2025, Pazar
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Apartta bıçaklanarak öldürüldü

Apartta bıçaklanarak öldürüldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2018 Cuma - 14:08Güncelleme: 8 Haziran 2018 Cuma - 16:16
Apartta bıçaklanarak öldürüldü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir kadın cinayete kurban gitti. Bir apartta işlenen cinayette 22 yaşındaki Müge Çoban, bıçaklanarak öldürüldü.

Cinayet, Pamukkale’nin 15 Mayıs Mahallesi’ndeki bir apartta işlendi. Olay, yakınlarının Müge Çoban’dan haber alamaması ve polisi aramasıyla otaya çıktı. İddiaya göre, Müge Çoban’dan dün akşamdan bu yana haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Haberin DevamıReklam




Çilingir yardımıyla içeriye giren polis ekipleri, Çoban’ı yerde hareketsiz halde buldu. Yaşamını yitirdiği tespit edilen kadının vücudunda bıçak izlerine rastlandı. Çoban’ın cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan Müge Çoban’ın eski sevgilisi olduğu ileri sürülen İsmail Çul’un (36) polise teslim olduğu öğrenildi.