Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, bariyerlere çarparak yanan yolcu otobüsünden yaralı olarak çıkan Mehmet Arıkan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
31 Mayıs’ta Sarayköy ilçesi yakınlarında meydana kazada, İzmir’den Alanya’ya giden yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkıp yol kenarındaki bariyerlere çarparak alev almış, korkunç kazada biri bebek 8 kişi hayatını kaybetmişti.
Bu kazadan bir üzücü haber daha geldi. Kazada yaralanan ve Denizli’deki ilk müdahalenin sonrasınra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Alanya Türktaş Mahallesi eski muhtarı Mehmet Arıkan da yaşamını yitirdi. Arıkan’ın hayatını kaybetmesiyle bu kazadaki ölü sayısı 9’a yükseldi.
Yanan otobüsteki yolcular arasında bulunan Arıkan’ın eşi Hayriye Arıkan ise olay yerinde hayatını kaybetmişti.
ANTALYA (İHA)