Sancar’la ilgili kaset olayında yeni detaylar ortaya çıktı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sancar’la ilgili kaset olayında yeni detaylar...

Sancar’la ilgili kaset olayında yeni detaylar ortaya çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2021 Salı - 15:01Güncelleme: 2 Mart 2021 Salı - 15:55
Sancar’la ilgili kaset olayında yeni detaylar ortaya çıktı

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın CHP’den istifa etmesine neden olan kaset olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Olayı, bir süre önce Merkezefendi Belediyesinden istifa eden Fatih S. ile polis memuru eniştesinin organize ettiği öne sürüldü.

Milletvekili Teoman Sancar'ın Cumhuriyet Savcılığına şikayetçi olmasının ardından KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, kasette yer alan görüntülerden yola çıkarak Denizli, Aydın, Ankara ve Kırıkkale’de operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlarda Fatih S. ile birlikte biri polis 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden Mustafa Bülent A'nın Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’nde görev yaptığı ve Fatih S.’nin eniştesi olduğu bildirildi.

ÇEKİMLER SONRASI SANTAJ SÜRECİ

Sancar’ın eve geldikten sonra alkol alınmaya başlandığı, bu arada da kameranın düğmesine basılarak sürekli çekime girildiği, eski belediye işçisinin evinde Sancar’ın odada bulunan birileriyle kontrolsüz hareketler içerisine girdiği, yarı çıplak bir şekilde ve kendinden geçmiş bir halde dengesiz hareketler yapmaya başladığı, bu anların da kaydedildikten sonra şantaj sürecine geçildiği ileri sürüldü.

Öte yandan Kuzey Kıbrıs türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen operasyonda aranan şüphelinin ise henüz yakalanamadığı ifade edildi.

DENİZLİ (İHA)