Denizli İl Emniyet Müdürü Demir’den emniyet mensubu velilere sürpriz – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli İl Emniyet Müdürü Demir’den emniyet...

Denizli İl Emniyet Müdürü Demir’den emniyet mensubu velilere sürpriz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Nisan 2019 Salı - 11:19Güncelleme: 9 Nisan 2019 Salı - 11:19
Denizli İl Emniyet Müdürü Demir’den emniyet mensubu velilere sürpriz

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, hazırladığı sürprizle emniyet mensubu aileler ve çocuklarını Polisevi’nde ağırladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bunlardan birisinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, velileri emniyet mensubu olan Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerini Polisevi’ne davet etti. Öğrencilerin velilerine de “acilen Polisevi’nde olun” bilgisi ulaştırıldı.

Polisevi’ne çağrılma nedenini bilmeyen emniyet teşkilatı mensuplarının bekleyişleri çocuklarını görmeleriyle birlikte mutluluğa dönüştü ve duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Bu sürpriz ziyaretin mimarlarından olan okul müdürü Türkan Negiş, “Polis eşi olarak ben de bu teşkilatın bir parçasıyım. 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Emniyet Müdürümüz ile birlikte unutulmayacak bir Polis Bayramı olsun diye böyle bir sürpriz düşündük. Sayın Müdürümüz de talebimizi olumlu karşılayıp bizleri kırmadı ve bu güzel manzaranın oluşmasını sağladı” dedi.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte konuşan İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de “Bizler saygı ve sevginin yekpare vücut bulduğu 174 yıllık şanlı Türk Polis Teşkilatı’nın mensuplarıyız. Az önce sizlere bir soru sordum ‘polis çocuğu olmak ne demektir?’ diye. Bir yavrumuz, ‘Polis çocuğu olmak, akşam göreve gidecek olan babamız uyanmasın diye evde sessiz konuşmaktır’ demişti. İşte bu teşkilatın anasının ak sütü gibi helal maaşıyla evine ekmeğini götürenlerin böyle pırıl pırıl evlatlarını görünce, fedakârlığı yalnızca bizlerin değil evimizde bekleyenlerinde gösterdiğini unutmamız gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

ÖZEL ÇAMLIK EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET

İl Emniyet Müdürü Demir, Polis Haftası kapsamında Özel Çamlık Eğitim Merkezi’ni de ziyaret etti. “Burada eğitim alanlara “Sizler özel insanlarsınız” diye seslenen Demir, her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdi.