Kentte son dönemde yeni düzenleme yapılarak asfaltlanan yollar trafik canavarlarının buluşma adresine dönüşmeye başladı. Buralarda geceleri drift atıp, çıkardıkları gürültüyle vatandaşları uykusuz bırakan grup bu kez 3. Sanayi Sitesi’nde ortaya çıktı.
Bir süre önce asfaltlanan ve kavşakları yeniden düzenlenen bu bölgeye otomobilleriyle gelen grup, yolları yarış ve drift pistine çevirdi. Vatandaşların yaşadıkları sorunu dile getirmeleri üzerine harekete geçen Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma gerçekleştirdi.
Dönüş kuralları dışında bilerek ve isteyerek el freninin çekilmesi suretiyle aracın ani olarak yön değiştirmesi veya kendi etrafında dönmesini (drift atma) sağlayan sürücü belirlenerek, 140 bin lira para cezası uygulandı.