Cinayet kurbanı Hülya Hemşire’nin davasında yargılamaya devam edildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Cinayet kurbanı Hülya Hemşire’nin davasında yargılamaya...

Cinayet kurbanı Hülya Hemşire’nin davasında yargılamaya devam edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2023 Cuma - 12:47Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma - 18:25
Cinayet kurbanı Hülya Hemşire’nin davasında yargılamaya devam edildi

Denizli’de, aralarındaki tartışma sonrası kocası tarafından öldürülen Hülya Hemşire’nin davasında yargılamaya devam edildi. Tanıkların dinlenmesi için duruşma ocak ayına ertelendi.

Merkezefendi ilçesinin Bahçelievler mahallesi’nde geçen yıl aralık ayında meydana gelen olayda eşini bıçaklayarak öldüren Murat T., bir kez daha mahkeme huzuruna çıktı. Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 4. celsesinde sanık avukatı, Hülya Hemşireye ait cep telefonu HTS kayıtlarının geriye dönük 1 yıl incelenmesi talebinde bulundu.

Sanık avukatı, çift arasında yaşanan sorunlara şahit olan iki kişinin bir sonraki celsede tanık olarak dinlenmesini de talep etti.

Duruşmada söz verilen sanık Murat T., kendisini “Bunların yaşanmasını istemezdim. Ailemi kaybettim. Bir yıldır cezaevindeyim. Hayatımda ilk kez tutuklanıyorum. Üç çocuğumu göremedim. Bu olayın yaşanmasını hiç istemezdim” sözleriyle savundu.

Duruşmada söz alan Hülya T.’nin ablası da olayın ardından tanıyanların ve komşuların sosyal medyada yaptıkları yorumları okudu. Yorumlarda Hülya Hemşire için “Ailesine bağlı. Çocuklarına düşkün ve çok iyi bir insan olduğu” ifadeleri yer aldı.

Acılı abla eski bir komşusunun Hülya Hemşire hakkındaki “Çok iyi bir anne, eş ve komsuydu. O adam çalışmazdı. Hülya işten gelir çocuklarını tertemiz giydirir ve ilgilenirdi. Asla dediği gibi madde kullanımı ya da ihanet yoktu. Kadına mezarda da iftira atıyor. Bir de çok seviyorum kocamı derdi” ifadelerini sözlerini mahkeme salonunda okudu.

Adlı tıp raporunda maktulün kan ve idrar örneklerinde uyuşturucu maddeye rastlanmadığı yönünde tespit yapıldığını da ifade etti.

Mahkeme heyeti, sanın HTS kayıtlarına ilişkin talebi reddederken, savunmaya tanıkların dinlenmesi hususunda süre verdi. Mahkeme 12 Ocak 2024 tarihine ertelendi.