Alevler yeniden yükseldi, “yanıyoruz” paylaşımları yapıldı – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Alevler yeniden yükseldi, “yanıyoruz” paylaşımları yapıldı

Alevler yeniden yükseldi, “yanıyoruz” paylaşımları yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ağustos 2021 Salı - 20:30Güncelleme: 4 Ağustos 2021 Çarşamba - 10:29
Alevler yeniden yükseldi, “yanıyoruz” paylaşımları yapıldı

Denizli’nin Buldan ilçesinde, kontrol altına alınan ve soğutma çalışmaları yapılan bölgeden yeniden yükselen alevlerin yerleşim yerini tehdit ettiği bildirilirken, “yanıyoruz maalesef hava desteği lazım” paylaşımları yapıldı.

Buldan’ın Türlübey Mahallesi’nde dün saat 12.55’te başlayan, gece kontrol altına alınmasına rağmen bugün yeniden parlayan alevler henüz söndürülebilmiş değil. Bölgeden rüzgarın da etkisiyle genişleyen alevlerin yerleşim birimlerinin yakınına kadar geldiği bilgileri paylaşılıyor.

 

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, “Son durum yangın köyümüzün dibine kadar geldi köye sıçraması ihtimali ve dumanlara karşı köyü tahliye edin yönünde duyuru yapılıyor alevlere yaklaşmak mümkün değil hava desteği lazım yangın komşu köy olan Karaköy ve Ezileride tehdit ediyor” denildi.

Bir başka paylaşımda, “Son durum: yanıyoruz maalesef hava desteği lazım” ifadesi kullanıldı.

Havadan müdahale yapılması gerektiği de “Acil hava desteğine ihtiyacımız var yangın çok büyük yetkilileri arayın... Köyümüzde evlerimiz yanmak üzere tahlile yönünde ikazlar yapılıyor” paylaşımıyla dile getirildi.