Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yenikonak Mahallesi’ndeki bir besihanede akşam saatlerinden henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
Alevlerin erken fark edilmesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Güney belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında, besihanede depolanan saman ve ot balyalarının bir bölümü zarar gördü.
Güney belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, yangınla ilgili “Yenikonak Mahallemizde bir vatandaşımıza ait besihanede çıkan yangın Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimimiz, Belediyemiz Fen işleri ekibi ve vatandaşlarımızın desteği ile kısa sürede kontrol altına alınmıştır” açıklamasını yaptı.

Besihanenin sahibi aileye geçmiş olsun dilemlerini ileten Eraydın, vatandaşları çıkabilecek yangınlara karşı daha dikkatli olmaları uyarısında bulundu.