2 kişinin öldüğü cinayet gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. 2 kişinin öldüğü cinayet gibi kazanın...

2 kişinin öldüğü cinayet gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2021 Cumartesi - 19:33Güncelleme: 6 Şubat 2021 Cumartesi - 19:37
2 kişinin öldüğü cinayet gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Aydın-İzmir otoyolu gişelerinde meydana gelen ve Denizlili 2 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Aracıyla yaptığı manevra sonucu cinayet gibi kazaya yol açan sürücü ise, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etse de yakalanarak tutuklandı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, dün bir otomobilin otoban gişelerindeki beton bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı. İşte o kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kamera kayıtlarında, 09 ACV 15 plakalı otomobilin otoyol gişesi girişinde şerit değiştirdiği, Ali İlkimen’in de yönetimindeki 20 HA 949 plakalı otomobil ile bu araca çarpmamak için manevra yaptığında, otoyol gişesi girişindeki beton bariyere çarptığı görülüyor.

YOLUNA DEVAM ETTİ

Sürücü 45 yaşındaki Ali İlkimen ve araçta bulunan 65 yaşındaki Havva Ovacıklı’nın yaşamını yitirdiği, Davut Özkan ve Mehmet Ovacıklı’nın yaralandığı kazaya neden olan 09 ACV 15 plakalı aracın sürücüsü Onur B., durmak yerine yoluna devam etti.

Onur B., daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edilen sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.