Demir: Çabalar sokaktaki hayatın güvenliği için – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Demir: Çabalar sokaktaki hayatın güvenliği için

Demir: Çabalar sokaktaki hayatın güvenliği için

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Temmuz 2017 Salı - 17:49Güncelleme: 25 Temmuz 2017 Salı - 17:49
Demir: Çabalar sokaktaki hayatın güvenliği için

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde, sokaktaki hayatın her aşamasının güvenli bir şekilde devamını sağlamak üzere toplantılar yapıldı. Üç gün süren toplantılara, İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan tüm personel katıldı.

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli merkez ve ilçe teşkilatında görevli tüm personel ile Polisevi’nde üç gün devam eden toplantılarda bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, toplantılarda yaptığı konuşmada, görevlerinin hukukun tesisi ve sokaktaki hayatın her aşamasının güvenli bir şekilde devamını sağlayacak atmosferin oluşturulması olduğunu, bu aşamada görev yapan personelin de sorunlarını dinleyerek çözüm yolları arayacaklarını söyledi.

Toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçları ile anayasa ve hukukun dışına taşmayan özgürlük talepleri ekseninde güvenlikten ve özgürlüklerden ödün vermeden, birini diğerine öncelemeden hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışını sürdürmenin ve geliştirmenin görevleri olduğunu vurgulayan Demir, ilde görev yapan tüm personele çalışma ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.