DDH’daki kavgaya karışan müdürün sözleşmesi askıya alındı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. DDH’daki kavgaya karışan müdürün sözleşmesi askıya...

DDH’daki kavgaya karışan müdürün sözleşmesi askıya alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Şubat 2020 Salı - 21:33Güncelleme: 11 Şubat 2020 Salı - 21:33
DDH’daki kavgaya karışan müdürün sözleşmesi askıya alındı

Denizli Devlet Hastanesindeki kavga olayında akşam saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Valilik, kavga olayının taraflarından Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü H. S.'nin hizmet sözleşmesinin askıya alındığını açıkladı.

Denizli Devlet Hastanesinde dün meydana gelen başhekim-müdür kavgasıyla ilgili yürütülen soruşturmanın ardından, "hizmet sözleşmesinin askıya alınması" kararı çıktı. Bu konuda Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

•Başhekim ile müdür karakolluk oldu

"Denizli Devlet Hastanesinde 10.02.2020 tarihinde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü H. S. ile Başhekim Uzm.Dr. M. E. arasında meydana gelen, yerel ve ulusal basında yer alan kavga olayı ile ilgili olarak  idari ve adli soruşturma başlatılmış olup, konu hakkında yürütülmekte olan soruşturmanın selameti bakımından, Valiliğimiz tarafından Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü H. S. ’ın  663 sayılı KHK uyarınca Sağlık Bakanlığı ile imzalamış olduğu Hizmet Sözleşmesinin 11.maddesi (5).fıkrası gereğince sözleşmesi askıya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."