Cinayeti koltuk kılıfı çözdü – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Cinayeti koltuk kılıfı çözdü

Cinayeti koltuk kılıfı çözdü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2018 Çarşamba - 17:40Güncelleme: 4 Nisan 2018 Çarşamba - 17:51
Cinayeti koltuk kılıfı çözdü

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde, bir su kuyusunda bulunan cesedin kimliği belirlenirken, cinayeti yakılan koltuk kılıfı çözdü. Katil zanlısının da uyuşturucudan Denizli D Tipi Cezaevi’nde tutuklu olduğu bildirildi.

Pamukkale’nin Yeniköy Mahallesi’nde sulama kanalı yakınındaki su kuyusunu temizlemek isteyen kişiler, çürümeye yüz tutmuş bir erkek cesedi bulmuştu. Cesedi bulanların ihbarıyla olay yerine gelen jandarma, cinayetle ilgili titiz bir çalışma gerçekleştirerek 2 gün içinde sonuca ulaştı.

Önce cesedin üzerinden çıkan yanmış kimlik parçalarını bir araya getiren jandarma, öldürülen kişinin 19 yaşındaki Ozan Solmaz'ın Nazilli nüfusuna kayıtlı olduğunu, çeşitli suçlardan arandığını belirledi. Bu arada su kuyusundan çıkan yanmış otomobil koltuğu kılıfını da incelemeya alan jandarma, bölgedeki tüm MOBESE kamerası kayıtlarını kare kare inceledi. Bunun sonucunda da Ozan Solmaz’ın içinde olduğu otomobilin bilgilerine ulaştı.

OTOMOBİL NAZİLLİ’DE BULUNDU

Nazilli’ye giderek araştırmalarını sürdüren jandarma ekipleri, söz konusu otomobili bırakıldığı bir evin bahçesinde buldu. Aracın koltuk kılıfı ile kuyuda bulunan yanmış koltuk kılıfı karşılaştırıldı ve aynı olduğunun tespit edilmesiyle zanlıya giden yol da açıldı. Tescil kayıtlarında otomobilin 22 yaşındaki Oğuz Dağ’a ait olduğu, bu kişinin de bir süre önce düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tutuklanarak Denizli D Tipi Cezaevi’ne konulduğu belirlendi.

MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Cezaevinde ifadesi alınan Dağ’ın, Ozan Solmaz ile Antalya’ya gittiklerini, dönüşte aralarında anlaşmazlık çıktığını, uyuşturucu kullandığı için olayı hatırlamadığını söylediği kaydedildi. İşlemlerin tamamlanmasından sonra cezaevinden alınarak adliyeye getirilen Dağ hakkında mahkemede, cinayet olayıyla ilgili de tutuklama kararı verdi.