Acılı baba: Kızım çok istedi, kıramadım – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Acılı baba: Kızım çok istedi, kıramadım

Acılı baba: Kızım çok istedi, kıramadım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Kasım 2022 Çarşamba - 15:34Güncelleme: 30 Kasım 2022 Çarşamba - 15:38
Acılı baba: Kızım çok istedi, kıramadım

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kocası tarafından öldürülen genç kadının babası Adem Çimen, kızının evlenmek istediğini, bu nedenle de kıramayıp evliliğe razı gösterdiklerini söyleyerek, “En ağır cezayı alsın istiyoruz” dedi.

İlçenin Pınarkent Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki A.E.I. ile 18 yaşındaki eşi E.I. arasında tartışma çıkmış, tartışmaya baba H.I. da dahil olmuş, babasını bıçakla yaralayan A.E.I. eşini evin dışına çıkarmış ve bıçaklayarak öldürmüştü. 

UYUŞTURUCUDAN SUÇ KAYDI ÇIKTI

Anne N.I.’nın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekibi, eşini öldüren, babasını yaralayan A.E.I.’yı gözaltına aldı. Uyuşturucudan suç kaydı olduğu bildirilen zanlının ifadesinde, uyuşturucu tedavisi gördüğünü, bir süre önce akrabalarının yanına gittiğini, kürtaj konusunun geçmesi üzerine eşinin çocuğunu aldırdığından şüphelendiğini belirttiği, eşini babasının evine götürdüğü sırada kendisini kaybettiğini, neler yaşandığını hatırlamadığını öne sürdüğü öğrenildi.

ANNE: KÜRTAJ KONUSU GEÇMEDİ

İfadesine başvurulan zanlının annesi N.I’nın ise evdeki tartışma sırasında kürtaj konusunun geçmediğini söylediği bildirildi.

ACILI BABA: KIZIM ÇOK İSTEDİ, BEN DE KIRAMADIM

Öte yandan, hayatını kaybeden kadının cenazesi, otopsi işlemlerinden sonra aile yakınları tarafından alınarak Pınarkent Mahallesi’ndeki aile evine getirildi, helallik alındı. Ardından cenaze, toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı Koçbeyli köyüne götürüldü.

Haberin DevamıReklam




Ölen kadının babası Adem Çimen, gazetecilere, kızının tekstil fabrikasında birlikte çalıştığı kişiyle evlenmek istediğini, 17 yaşında olması nedeniyle düğün yaptıktan 1 yıl sonra nikahlarının kıyıldığını söyledi.

Çimen, “Bizim rızamızla evlendiler. Kızım çok istedi ben de kıramadım. Severek evlendiler. Katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Devletimize güveniyorum. En ağır cezayı alsın istiyoruz. Bir baba olarak çok kötü durumdayım. Çok üzgünüm. Evladım benim canım.” diye konuştu.

Anne İpek Çimen de “Ben çocuğumun hakkını savunmak istiyorum. Çocuğumun kanı yerde kalmasın istiyorum. Yatsın cezasını çeksin istiyorum. Kızım çok gençti. Nasıl kıydılar?” dedi.