Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde cinayete kurban giden ve cesetleri kullanılmayan kuyuda bulunan karı-kocanın cenazeleri Denizli’de toprağa verilecek.
Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nda ele alınan olayda, kayıp olan 66 yaşındaki Cevdet Uysal ile 64 yaşındaki eşi Zeliha Uysal her yerde aranıyordu. Bu olayla ilgili dün bir gelişme yaşandı ve Denizlili Uysal çiftinin cesetleri, 16 gün sonra, Dinar’ın Pınarlı köyü girişinde kullanılmayan su kuyusunda bulundu.
• Karı-koca kayboldu, çocukları Denizli’ye gelen dayılarını suçladı
Kuyudan çıkarılan cesetler otopsi için Dinar Devlet Hastanesi kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Zeliha-Cevdet Pınar çiftinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi.
Öte yandan cinayetle ilgili olarak öldürülen çiftin akrabaları Kadir, Huriye, Bünyamin, Nazire, Ramazan ve Fatma A, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgulamasının devam ettiği bildirildi.
TOPRAĞA VERİLDİLER
Denizlili olan ve Dinar’ın Pınarlı köyünde yaşayan Uysal çiftinin cenazeleri Denizli’ye getirilerek, Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.
AFYONKARAHİSAR (AA/İHA)