Çamaşır makinesini içindeki çamaşırlarla çalmış – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Çamaşır makinesini içindeki çamaşırlarla çalmış

Çamaşır makinesini içindeki çamaşırlarla çalmış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2020 Cumartesi - 17:52Güncelleme: 14 Haziran 2020 Pazar - 21:45
Çamaşır makinesini içindeki çamaşırlarla çalmış

Denizli’nin Honaz ilçesinde gerçekleşen bir dizi soygunun faili, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

İlçenin Kaklık Mahallesi'nde, evlerden hırsızlık olaylarının artması üzerine JASAT ile Honaz İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti.

Yapılan çalışmalarda hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahsın, hırsızlıktan sabıkası bulunan ve cezaevinden çıkan Yaşar A., (38) olduğu tespit edildi. Bunun üzerine JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yaşar A.’nın Kocabaş Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda Yaşar A. gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda telefon, bilgisayar, 500 TL nakit para ve çamaşır makinesi ele geçirildi.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ İÇİNDEKİ KIYAFETLERLE ÇALMIŞ

Yaşar A.’nın evinde bulunan ve çalıntı olduğu tespit edilen çamaşır makinesinin içinde yıkanan elbiseler ile çalındığı belirlendi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yaşar A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SERBEST KALDIKTAN 20 DAKİKA SONRA HIRSIZLIKTAN YAKALANDI

Öte yandan, Yaşar A.’nin geçtiğimiz yıl Eylül ayında da Sarayköy ilçesinde iş yerinden yalıtım malzemesi çalmak suçlaması ile Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınıp, ifadesi alındıktan sonra ise savcılık talimatı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

Yaşar A., karakoldan çıktıktan 20 dakika sonra akaryakıt istasyonundan motosiklet çalması üzerine tekrar gözaltına alınıp sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandığı dah sonra serbest kaldığı öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)