Çaldığı otomobil ile Denizli’ye geldi, aldığı benzinin parasını ödemedi – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Çaldığı otomobil ile Denizli’ye geldi, aldığı...

Çaldığı otomobil ile Denizli’ye geldi, aldığı benzinin parasını ödemedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ağustos 2023 Perşembe - 13:19Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe - 13:19
Çaldığı otomobil ile Denizli’ye geldi, aldığı benzinin parasını ödemedi

Antalya’dan çaldığı otomobil ile Denizli’ye gelen ve akaryakıt istasyonundan aldığı benzinin parasını ödemeden kaçan şüpheli, Burdur’da yakalandı.

İddiaya göre, Antalya’nın Elmalı ilçesinden otomobil çalan 25 yaşındaki G.E. (25), aracın plakasında FB olan harf grubunu EB olarak değiştirdi.

Şüpheli, bu otomobil ile Antalya’dan Denizli’ye geldi. Bir benzin istasyonuna girip bin 800 liralık yakıt aldı, ancak parasını ödemeden kaçtı.

Şikayet üzerine takibe alınan araç önce Afyonkarahisar, daha sonra Isparta’da görüldü. Uygulama noktalarında yapılan “dur” ihtarına uymayıp yola devam etti.

Plaka Tanıma Sistemi’nde en son Burdur’da olduğunun belirlenmesiyle polis ekipleri harekete geçti. Burdur girişindeki Kışla Uygulama Noktası’nda da dur uyarısına uymayan şüpheli, ekipleri peşine taktı. Yaşanan kovalamacada Cemil Mahallesi Ağıl Sokak’ta aracı bırakan G.E., yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ancak kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Hırsızlık, güveni kötüye kullanma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, oto hırsızlığı ve uyuşturucu kullanma gibi çeşitli suçlardan kaydı bulunan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. (İHA)