Bir mahalle ablukaya alınarak narkotik operasyon yapıldı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Bir mahalle ablukaya alınarak narkotik operasyon...

Bir mahalle ablukaya alınarak narkotik operasyon yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Temmuz 2018 Çarşamba - 17:26Güncelleme: 11 Temmuz 2018 Çarşamba - 17:26
Bir mahalle ablukaya alınarak narkotik operasyon yapıldı

Denizli’de, bir mahallenin ablukaya alınmasıyla gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu maddeler ile birlikte 3 kişi yakalandı. Bir başka operasyonda ise uyuşturucularla birlikte ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Pamukkale’nin Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Bu operasyonda narkotik ekipleri, Karşıyaka bölgesini adeta ablukaya aldı. Mahallenin giriş çıkış güzergahlarında uygulama noktaları oluşturuldu. İç kısımda ring halinde bulunan sivil ekipler sokak güvenliğini sağlarken, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri de mahallenin farklı kısımlarında yer alan 6 ayrı adrese operasyon yaptı. Uyuşturucu madde satışı için kullanılan ve “torba evi” diye tabir edilen ikametten bozma yapılar, çelik kapı ve pencerelerine kurulan özel demir düzenekleriyle dikkat çekti.

Torba evlerinde yapılan aramada, 0.6 gram eroin, 2.1 gram esrar, 2 ecstasy hap, uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparatlar ve 1 ruhsatsız tüfek bulundu.

Haberin DevamıReklam




Operasyonda torba evlerinde uyuşturucu madde satışı yapan 3 kişi ile uyuşturucu madde ve diğer suçlardan aranması bulunan 2 kişi yakalandı. Ayrıca 20.00-22.00 saatleri arasında bölgede 11 araç kontrol edildi, 76 kişinin GBT sorgulaması yapıldı.

APART OPERASYONU

Öte yandan apart tarzı iki ayrı adrese yapılan operasyonda ise 3 ruhsatsız tabanca ile 4 poşet halinde 88 gram metamfetamin maddesi ve metamfetamin yapımında kullanıldığı değerlendirilen 250 ml sıvı ara kimyasal madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler M.A. ve İ.K çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.