Denizli’ye gelmek isteyen kadın birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürüldü – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’ye gelmek isteyen kadın birlikte yaşadığı...

Denizli’ye gelmek isteyen kadın birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürüldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:36Güncelleme: 10 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:39
Denizli’ye gelmek isteyen kadın birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürüldü

Birlikte yaşadığı adamla tartışan ve Denizli’ye dönmek için bilet alan kadın, sığındığı evde dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü.

Olay, gece saat 02.30 sıralarında Siyahser Mahallesi 890 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, dini nikahlı eşi M.M. ile sürekli tartıştığı ileri sürülen 34 yaşındaki Fatma Sema Ç., son tartışmanın ardından 12 yaşındaki oğlunu da yanına alarak evden ayrılıp bir tanıdığının yanına gitti.

Tartışma sonrası alkol alan M.M., gece saatlerinde eşinin kaldığı eve gitti. Burada taşkınlık yapan M.M., daha sonra pencereye doğru 3 el ateş etti. Tabancadan çıkan mermilerden biri ensesine isabet eden genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından kaçan cinayet zanlısı M.M., polis ekipleri tarafından kısa sürede suç alet tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi ise evde yapılan incelemelerin ardından, otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Oğluyla birlikte Denizli'ye gitmek için otobüs bileti aldığı öğrenilen Fatma Sema Ç.’nin sürekli eşiyle tartıştığı ve tehdit edildiği öne sürüldü.

KARAMAN (İHA)