Destici’nin Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde bomba paniği – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Destici’nin Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde bomba paniği

Destici’nin Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde bomba paniği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ekim 2023 Pazartesi - 12:47Güncelleme: 2 Ekim 2023 Pazartesi - 13:29
Destici’nin Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde bomba paniği

Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde görülen sefer tası, hareketli dakikalar yaşattı. Sefer tasının, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyareti sırasında görülmesi polis ekiplerinin tayakkuza geçmesine neden oldu.

Delikliçınar’daki Yeni Cami’nin önündeki bir direğin dibindeki panonun üzerinde sefer tası olduğunu görenler, şüphelenip polise ihbarda bulundu.

İhbarın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, Denizli Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında yapılması polisi teyakkuza geçirdi.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meydana çıkan yollar kapatılırken, yaya hareketliliğine de izin verilmedi.

Sefer tasının bulunduğu panonun çevresi güvenlik şeridiyle çevrildi.  Ardından özel kıyafetli bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle kontrollü bir şekilde patlatıldı.

sefer tası görüldü. Şüphe çekmesi üzerine de polise haber verildi. Şüpheli sefer tası ihbarı ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiği saatin denk gelmesi üzerine hareketli dakikalar yaşandı.

Delikliçınar’da geniş güvenlik önlemleri alınırken, bomba imha ekibi de dikkatli bir çalışma gerçekleştirip, sefer tasını fünye ile patlatıp imha etti.

Patlama sonrasında sefer tasının boş olduğu tespit edildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DESTİCİ'NİN ÇIKIŞI YARIM SAAT ERTELENDİ

Öte yandan, ihbarın yapıldığı anlarda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret eden BBP Genel başkanı Mustafa Desteci’nin, Büyükşehir Binası’ndan ayrılmasının yarım saat gecikmeli gerçekleştiği bildirildi.

Alanın güvenli olduğu bilgisinin ardından binadan çıkan ve horoz heykelinin önünde Zolan ile fotoğraf çektiren Destici, emniyet yetkililerinden bilgi aldı.