Başsavcı Alper’in şehit olduğu kazayla ilgili şantiye şefi de tutuklandı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Başsavcı Alper’in şehit olduğu kazayla ilgili...

Başsavcı Alper’in şehit olduğu kazayla ilgili şantiye şefi de tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Haziran 2017 Cuma - 23:17Güncelleme: 2 Haziran 2017 Cuma - 23:17
Başsavcı Alper’in şehit olduğu kazayla ilgili şantiye şefi de tutuklandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli’nin şehit düştüğü kazayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yürütülen soruşturma kapsamında hafriyat firmasının şantiye şefi de tutuklandı.

Denizli-İzmir karayolunun Hacıeyüplü geçişindeki kavşakta 10 Mayıs’ta meydana gelen trafik kazasında, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in içinde bulunduğu 20 AB 548 plakalı makam aracı ile 64 DL 821 plakalı kamyon çarpışmıştı. Kazada, Başsavcı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Şahin şehit olmuş, koruma polisi Ramazan Uğur ise yaralanmıştı.

Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada, kamyon şoförü Uğur Tufan İle kamyon sahibi Zeki Akyol, “taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermekten" tutuklanmıştı.

Türkiye’yi sarsan ve suikast ihtimali üzerinde de durulan kazayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, ulaşılan yeni bilgiler doğrultusunda hafriyat firmasının şantiye şefi İbrahim Yağız gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen İbrahim Yağız, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.