Babasının annesinin boğazını kestiğini gördü, yardım et diye anneannesine koştu – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Babasının annesinin boğazını kestiğini gördü, yardım...

Babasının annesinin boğazını kestiğini gördü, yardım et diye anneannesine koştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ağustos 2019 Salı - 17:56Güncelleme: 27 Ağustos 2019 Salı - 17:56
Babasının annesinin boğazını kestiğini gördü, yardım et diye anneannesine koştu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde tüyler ürperten olaydan bir ayrıntı daha geldi ve o ayrıntı “Emine Bulut cinayeti” ile bu olayın benzerliklerini ortaya koydu. Olayda Hafize Kurban’ın yanında 4 yaşındaki kızının da olduğu, babasının annesinin boğazından kestiğini görünce yardım istemek için anneannesine koştuğu bildirildi.

İlçenin İncilipınar Mahallesi 1203 Sokak’ta meydana gelen ve akıllara durgunluk veren olayın ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Genç kadının, Uğur Kurban’ın yanına 4 yaşındaki kızı ile birlikte gittiği öğrenildi. Annesinin bıçaklandığını gören 4 yaşındaki kız ise, hemen eve koşarak anneannesinden yardım istedi. Hemen sokağa inen Hafize Kurban’ın annesi, kızına bir bez yardımı ile tampon yaptı.

DAHA ÖNCE DE DARP ETMİŞ

Haberin DevamıReklam




Öte yandan zanlı Uğur Kurban’ın daha önce de karısını darp ettiği öğrenildi. Hastaneye giderek darp raporu alan Hafize Kurban, boşanmak üzere olduğu eşinden şikayetçi oldu. Genç kadının daha sonra şikayetini geri aldığı ileri sürüldü.

Denizli’de “Emine Bulut vakası” yaşatan olayda, Hafize Kurban’ın boşanma dilekçesi verdiğini öğrenen Uğur Kurban, konuşma bahanesiyle çağırmış, tartışmanın ardından iki çocuk annesi eşini boğazından, karın boşluğundan ve göğsünden bıçakla yaralamıştı.

DENİZLİ (İHA)