Antalya’da yayanın ölümüne yol açan sürücü Denizli’de teslim oldu – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Antalya’da yayanın ölümüne yol açan sürücü...

Antalya’da yayanın ölümüne yol açan sürücü Denizli’de teslim oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ocak 2021 Pazartesi - 16:08Güncelleme: 25 Ocak 2021 Pazartesi - 17:21
Antalya’da yayanın ölümüne yol açan sürücü Denizli’de teslim oldu

Antalya'da otomobiliyle çarptığı yayanın ölümüne yol açan, ardından hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden sürücü, Denizli'de jandarmaya teslim oldu.

Kaza sabah saat 06.00 sıralarında Alanya-Manavgat D-400 karayolunda meydana geldi. Alanya’dan Manavgat yönüne giden Şaban Y. yönetimindeki 07 HNK 91 plakalı otomobil, akaryakıt istasyonu önünde yolun karşısına geçmekte olan 45 yaşındaki Ahmet Elmalıca'ya çarptı. Yaya olay yerinde yaşamını yitirirken, kazaya neden olan sürücü otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

JANDARMA ARACI BELİRLEDİ

Görgü tanıklarının verdiği bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, tarife uyan bir aracın kazadan 7-8 dakika sonra Manavgat çevre yolunda kent güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini, aracın ön panjurunun olmadığını belirledi. Ekipler aynı otomobilin Alanya çıkışındaki kameralarda panjurunun sağlam olduğunu tespit etti. Aracın plakasının kimliği tespit edilen sürücüye telefonla ulaşan jandarma, ölümlü kazaya sebep olduğunu ve teslim olmasını istedi. Sürücünün sabaha karşı bir kaza yaptığını, ancak karanlıkta köpeğe çarptığını zannederek aracını kontrol edip işi acil olduğu için yoluna devam ettiğini söylediği öğrenildi. Kendisine bilgi verilen sürücü Şaban Y., Denizli'de jandarmaya giderek teslim oldu.

ANTALYA (İHA)