Amcasını öldürdü, cezaevinden izinli çıktı, Acıpayam Belediyesinde işe alındı, bir cinayet daha işledi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Amcasını öldürdü, cezaevinden izinli çıktı, Acıpayam...

Amcasını öldürdü, cezaevinden izinli çıktı, Acıpayam Belediyesinde işe alındı, bir cinayet daha işledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Temmuz 2023 Pazartesi - 23:32Güncelleme: 17 Temmuz 2023 Pazartesi - 23:36
Amcasını öldürdü, cezaevinden izinli çıktı, Acıpayam Belediyesinde işe alındı, bir cinayet daha işledi

Denizli’de, amcasını öldürmekten hapis cezasına çarptırılan, ancak covid-19 izniyle cezaevinden izinli çıkan ve geçen yıl işlenen kuyu cinayetinin sanıkları arasında yer alan M.A.’nın, sabıkalı olmasına rağmen Acıpayam Belediyesinde çalıştırıldığı ortaya çıktı.

Serinhisar ilçesinde 9 Haziran 2022 Perşembe günü otomobille evden ayrılan 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse, M.A. tarafından öldürülüp arkadaşlarıyla birlikte 30 metrelik kuyuya atıldı. 45 saatlik çalışma sonucu Yalçın ve Akköse’nin cansız bedenlerine, kaybolduktan 5 gün sonra ulaşıldı.

Cesetleri attıktan sonra kuyuyu ateşe verdikleri belirlenen ve aynı zamanda Hasan Akköse'nin akrabası olan M.A. ile birlikte suça karıştıkları tespit edilen 9 şüpheliden 7’si tutuklandı. Devam eden davada şüphelilerden 4'ü serbest bırakıldı.

Daha önce de amcasını öldürdüğü öğrenilen M.A.'nın 10 yıl tutuklu kaldıktan sonra koranavirüs pandemisinde izinli olarak cezaevinden çıktığı ve devam eden süreçte tahliye edilmesinin ardından 1 yıl sonra da Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı ortaya çıktı.

DENİZLİ (İHA)