Aile boyu uyuşturucu şebekesi yakalandı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Aile boyu uyuşturucu şebekesi yakalandı

Aile boyu uyuşturucu şebekesi yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2023 Salı - 13:14Güncelleme: 13 Haziran 2023 Salı - 13:14
Aile boyu uyuşturucu şebekesi yakalandı

İzmir’den Denizli’nin Babadağ ilçesine gelip uyuşturucu yapımında kullanılan Hint keneviri eken 4 kişi yakalandı. Yakalanan uyuşturucu şebekesinin fertlerinden üçünün aynı aileden olduğu belirlendi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), Babadağ Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte başarılı bir operasyona imza attı.

Sarayköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, JASAT geniş çaplı bir çalışma yürüttü. Yapılan araştırmada 46 yaşındaki H.İ., oğlu 23 yaşındaki U.İ. ve kardeşi 43 yaşındaki M.İ. ile 33 yaşındaki M.D.’nin İzmir’den Denizli’ye geldiği, belirledikleri bir bölgede uyuşturucu imalatında kullanılan Hint keneviri ektikleri belirlendi.

Uyuşturucu işindeki şüphelilerden birinin yüzünde ben olduğu bilgisi elde edilirken, bu ayrıntıyı güvenlik güçlerinin bildiğini öğrenen H.İ., ameliyatla o beni aldırdı.

Tüm bilgilerin toplanması ve adreslerin belirlenmesinin ardından operasyon için harekete geçildi. İzmir’in Beydağ ve Kiraz ilçelerinde eş zamanlı operasyonla üçü aynı aileden 4 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler ile birlikte 5,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Denizli’ye getirilen uyuşturucu şebekesinin üyeleri H.İ., U.İ., M.İ. ve M.D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.