Adliye’deki saldırıda ölü sayısı 2’ye yükseldi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Adliye’deki saldırıda ölü sayısı 2’ye yükseldi

Adliye’deki saldırıda ölü sayısı 2’ye yükseldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Haziran 2017 Cuma - 16:29Güncelleme: 2 Haziran 2017 Cuma - 16:29
Adliye’deki saldırıda ölü sayısı 2’ye yükseldi

Denizli Adalet Sarayı’nda öğle saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı olayında ölü sayısı ikiye yükseldi. Bu arada ölenlerin kimlikleriyle ilgili bilgiler de netleşti. Önce ölen kadının eşi olduğu bildirilirken, daha sonra olay yerinde ölen kadının saldırganın baldızı olduğu belirlendi. Hastanede yaşamını yitiren kişinin de baldızının erkek arkadaşı olduğu bildirildi.

Adliye binası önünde dehşet anları yaşanmasına neden olan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Şengül Sezgince ile eşi Kemal Sezgince arasındaki boşanma davası bugün Denizli 4. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşma sonunda dava ileri bir tarihe bırakılırken, Kemal Sezgince, adliye yakınındaki aracına gitti ve silahla geri döndü.

Elindeki silahın tetiğine peş peşe dokunan kemal Sezgince, eşi Şengül Sezgince, baldızı Fadime Boz ve erkek arkadaşı Ali Avcu’yu vurdu. Fadime Boz, olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Şengül sezgince ve baldızının arkadaşı Ali Avcu yaralandı.

Daha sonra da tabancayı kendi başına dayayıp intihar etmek istedi. Bir kez daha tetiğe dokundu, ancak mermi kalmadığı için tabanca ateş almadı. Bu sırada olay yerinde bulunan polisler, saldırganı yakaladı.

Adliye’deki saldırıda ölü sayısı 2’ye yükseldi

HASTANEDE ÖLDÜ

Kemal Sezgince’nin tabancasından çıkan 6 kurşunun hedefi olan ve ağır yaralanan Ali Avcu, kaldırıldığı Özel Sağlık Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

EŞİ ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR

Olayda ağır yaralanan saldırganın eşi Şengül Sezgince ise, olaydan sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

Adliye’deki saldırıda ölü sayısı 2’ye yükseldi