2 genç kızı kaçırmak isteyen 2 zanlı tutuklandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. 2 genç kızı kaçırmak isteyen 2...

2 genç kızı kaçırmak isteyen 2 zanlı tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 21:39Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 21:39
2 genç kızı kaçırmak isteyen 2 zanlı tutuklandı

Pamukkale’nin Çamlaraltı Mahallesi’nde, geçtiğimiz pazar günü üniversite öğrencisi genç kızları kaçırmak isteyen Cem K. (24) ile Oktay K.(24), çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çamlaraltı Mahallesi’nde, geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda, iddiaya göre, Cem. K. ve Oktay K., önce 6005 sokakta önce G.T.’yi zorla otomobile bindirmek istemiş, karate eğitimi alan G.T.’nin tekmeyle karşılık vermesi üzerine uzaklaşmışlar, kısa bir süre sonra da bu kez 6038 sokakta S.Ş’yi kaçırmak istemiş, genç kızın çığlık atarak yardım istemesi ve çevredekilerin yardıma koşmasıyla otomobile binerek kaçmışlardı.

Bu olaydan sonra Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde oluşturulan özel ekip, adeta iğneyle kuyu kazmış, 100 kamera kaydını, kayıtlardan tespit edilen aynı model ve marka 200 aracı tek tek incelemiş, otomobilin plakasının 07 CFT 38 olduğunu ve Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde bulunduğunu belirleyip operasyon düzenlemişti.

Bu operasyonla otomobili kullanan Cem K. Burdur’da, genç kızları zorla araca bindirmek isteyen Oktay K. Yeşilova’da yakalanarak Denizli’ye getirilmiş, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra bugün adliyeye sevk edilmişlerdi.

Alkol ve uyuşturucu madde aldıklarını, Burdur'dan geldiklerini, plakaları şehre girdikten sonra söktüklerini, genç kızları tecavüz etmek amacıyla kaçırmak istediklerini itiraf eden Cem K. İle arkadaşı Oktay K., önce Cumhuriyet savcısına ifade verdi. Daha sonra da tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarılan Cem K. ve Oktay K., “nitelikli cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklandı.

Cezaevine gönderilen zanlılardan Oktay K.’nın aynı suçtan kaydının bulunduğu bildirildi.